Bouw

Banen in de bouw

MVO Solutions is ervan overtuigd dat veel talent onbenut wordt, zo ook voor banen in de bouw. De bouwsector maakt de laatste jaren een enorme groei door en er is dan ook veel vraag naar vakkundig personeel. MVO Solutions is de schakel tussen werknemer en werkgever en zorgt dat beide partijen een passende oplossing vinden voor het invullen van een vacature.

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging, maar u hebt moeite met het vinden van de juiste baan? Dan is MVO Solutions de perfecte instelling voor u. Wij staan in contact met verschillende bedrijven in de bouwsector die op zoek zijn naar geschikt personeel. Ook luisteren we aandachtig naar uw wensen. Heeft u een bepaalde regio op het oog? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een geschikte baan binnen uw zoekgebied.

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en u wilt gebruik maken van ons netwerk binnen de bouwsector? Of bent u juist op zoek naar een baan in de bouw? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel naar 024 7640756. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Bekijk hier onze vacatures

Vacature: Montagemedewerker

Vacature: Zelfstandig werkende Installatiemonteur

Vacature: Timmerman Renovatie en Onderhoud

Vacature: Bouwvakhulp

Vacature: Timmerman Allround

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer