Ik zoek personeel

MVO Solutions is gespecialiseerd in het faciliteren tussen vraag en aanbod. Wij zorgen voor een passende match tussen werknemer en werkgever, waardoor de kans op een duurzame arbeidsrelatie optimaal is. Daarnaast bieden wij bedrijven, instellingen en overheden, de mogelijkheid om de juiste match te maken voor vakbekwame professionials.

 

De dienstverlening van MVO Solutions

Wij streven ernaar om capabel personeel te verenigen met passende werkplekken en een blijvende werkrelatie te realiseren. MVO Solutions beschikt over een ruim netwerk (over heel Nederland) met werknemers en werkgevers in diverse sectoren. Daarom is de kans groot dat u bij ons een geschikte kandidaat vindt voor een vacature. Dus hebt u een openstaande vacature in de diverse sectoren en bent u op zoek naar een gekwalificeerde werknemer? Neem contact met ons op en dan zorgen we samen voor de perfecte kandidaat.

De dienstverlening van MVO Solutions
• Beleidsontwikkeling
Door opdrachtgevers wordt autonoom invulling gegeven aan Social Return, maar het doel is hetzelfde. MVO Solutions kent de wettelijke kaders, weet waarop gelet moet worden en heeft de kennis en de ervaring om Social Return volledig in te vullen. Dit zijn belangrijke voordelen om de aanbestedingsopdracht te krijgen.
• Werven, selecteren en plaatsen van kandidaten
MVO Solutions is zeer ervaren in detachering. Of het nu gaat om een leerwerktraject of een volwaardige baan: een goede match tussen kandidaat en bedrijf is waar wij ons vol overgave voor inzetten. Om die match waar te kunnen maken, gaan onze specialisten uitgebreid in gesprek met de kandidaten. Zij achterhalen hun drijfveren, ambities en talenten en zijn geïnteresseerd in de mens achter het CV. Doel: de mensen duurzaam plaatsen.
• Intensieve begeleiding kandidaat
Gedurende op basis van Social Return begeleidt MVO Solutions de kandidaten intensief en op de kandidaat toegesneden. Wij zorgen onder andere voor coaching, begeleiding en voortgangsgesprekken op de werkplek .
• Training en opleiding
Wij ontwikkelen en geven trainingen en bieden specifieke functiegerichte opleidingen aan.
• Diverse trajecten
Daarnaast bieden wij ook diverse leerwerktracten aan.

Wat verder het weten waard is
Volg onderstaande links voor nadere uitleg en de rol van MVO Solutions daarbij.
• Het traject: van selectie tot plaatsing
• Loonkostensubsidie en loondispensatie
• Social Return On Investment (SROI) en de Participatiewet
• Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)
• Outplacement
• Werving & Selectie

Waarom MVO Solutions
Inzet van professionials met een afstand tot de arbeidsmarkt bij bedrijven, instellingen en overheden vraagt om maatwerk en degelijke kennis van wet- en regelgeving. Het MVO Solutionsteam combineert de noodzakelijke sociale vaardigheid met up-to-date vakkundigheid. Dit schept de voorwaarden voor succesvol sociaal ondernemerschap.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van social return in uw bedrijf te bespreken. Bel 024 7640756 of mail ons.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer