Een kans voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt

Single Blog Title

This is a single blog caption
MVO uitzendonderneming van het jaar 2016

MVO Solutions beste uitzendondernemer van het jaar

Wie is vernieuwend, denkt vooruit en kijkt naar de toekomst? Op 24 oktober 2016 won MVO Solutions de prijs voor beste uitzendondernemer van het jaar. ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople introduceerden deze award om de innovatie in de flexmarkt in Nederland te stimuleren.

De spanning was te snijden na de pitches van de vijf genomineerden. Dat de visie van de ondernemer centraal stond in de presentatie van Metin Durmus, één van de directieleden van MVO Solutions, gaf de doorslag. De jury, bestaande uit juryvoorzitter Esther Raats-Coster (o.a. Zakenvrouw van het jaar 2006), Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers, Frank van Gool (directievoorzitter van OTTO Work Force) en Rogier Brinkler (Relationship Manager ABN AMRO), prees de gelukkige winnaar om zijn aanpak: “Er is veel talent aanwezig onder de cliënten van gemeenten en UWV, maar dit talent is niet altijd direct zichtbaar. Samen met werkgevers, gemeenten en erkende opleiders zorgt MVO Solutions voor de ontwikkeling van deze talenten en noodzakelijke competenties in de vorm van werkervaringsplaatsen, leerwerkplekken en vakgerichte opleidingen”.

Erkenning voor visie
Met deze lovende woorden liet MVO Solutions de andere genomineerden waaronder Match 4U en Werktalent achter zich. Met de winst nam de winnaar ook een cheque van vijftienduizend euro in ontvangst. Metin vindt het een hele eer: “Elke dag staan wij op met de visie om mensen te bemiddelen naar betaald werk. En als je daar de erkenning voor krijgt is dat ontzettend mooi om mee te maken”, benadrukt hij vol trots.

Ook kennismaken?
MVO Solutions biedt kansen voor kandidaten met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Én perspectief voor opdrachtgevers met personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. Ook kennismaken met de oplossingen van MVO Solutions? Neem dan contact op met Metin Durmus (06-52525906), Erwin van Bree (06-31901199) of Rob Verkerk (06-46934347).