Een kans voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt

Vakmanschap is meesterwerk: payroll oplossingen voor SpoeltmanBouw

Vakmensen op payroll

Project Info

Client SpoelmanBouw
Skills Utiliteitsbouw, woningbouw
Tags

Project Description

Vakmanschap is meesterwerk: payroll oplossingen voor SpoeltmanBouw

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt. MVO Solutions is hun solide partner als het gaat om het leveren van vaste én tijdelijke vakmensen via payroll constructie. Dat biedt het bouwbedrijf zowel flexibiliteit als betrouwbaarheid.

Professioneel, betrouwbaar, gemotiveerd en flexibel zijn eigenschappen die Ester Kuijer, directeur van SpoeltmanBouw, kenmerken. Deze kwalificaties slaan niet alleen op haar, maar zijn ook maatgevend voor de gehele organisatie én de partners met wie ze samenwerken. Zo bouwen ze al jaren op de vakmensen die bij MVO Solutions op de payroll staan. Sterker nog: SpoeltmanBouw is klant sinds het eerste uur.

Cultureel centrum De Kinkel vóór renovatie

Cultureel centrum De Kinkel vóór renovatie

Cultureel centrum De Kinkel ná renovatie

De Kinkel ná renovatie door SpoeltmanBouw

Flexibiliteit én risicospreiding
De bouwprojecten van SpoeltmanBouw zijn vrij divers. De ene keer gaat het om nieuwbouw van een woonhuis in traditionele Kempische stijl, een specialisatie van het bouwbedrijf. De andere keer om renovatie en verbouw van een cultureel centrum. De behoefte aan type arbeidskrachten verschilt dan ook per project. “Dan is het prettig samenwerken met MVO”, zo vertelt Ester Kuijer. “De reden van samenwerking is tweeledig: MVO biedt ons flexibiliteit én risicospreiding.” Ester legt uit: “Soms hebben we een piek in onze productie. Bijvoorbeeld in het project waarin we in zeer korte tijd een multifunctioneel centrum moesten verduurzamen. Dan bel ik Rob Verkerk, één van de directieleden van MVO, die ik al jaren ken. Hij zoekt de vakmensen die bij de opdracht passen. Bij voorkeur mensen uit de regio, zodat reistijden beperkt blijven.”

Goed team
Naast flexibele arbeidskrachten betrekt SpoeltmanBouw ook een vaste ploeg vakmensen die bij MVO op de loonlijst staan, maar al langere tijd op projecten van SpoeltmanBouw meedraaien. “Op die manier spreidt ik mijn bedrijfsrisico”, geeft de onderneemster aan. “Overigens maak ik in het werk geen onderscheid tussen mijn eigen mensen of mensen van MVO. We vormen samen een goed team.”

Afspraken nakomen
Op de vraag waarom SpoeltmanBouw juist met MVO samenwerkt hoeft Ester niet lang na te denken. “Ze komen altijd hun afspraken na, ik ben verzekerd van gecertificeerde vakmensen én MVO zorgt goed voor hun personeel”, beweert ze stellig. “De jongens worden keurig volgens CAO betaald en lopen tevreden op de bouwplaats. Dat wil ik voor mijn eigen mensen, maar ook voor de mensen die ik extern inhuur. Het zorgt voor een goede werksfeer op de bouw en daar hecht ik veel waarde aan.”

Interesse in de payroll mogelijkheden van MVO?
Wilt u ook kennis maken met de vakmensen die MVO Solutions in dienst heeft? Neem dan eens contact op met Rob Verkerk via 06-46934347 of r.verkerk@mvosolutions.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.