Techniek

Banen in de techniek voor iedereen

MVO Solutions gelooft in het feit dat iedereen kwaliteiten heeft, ongeacht eventuele beperkingen. Het beste in iemand naar boven halen, is waar wij naar streven. Dit doen we door een kandidaat te plaatsen bij een geschikt bedrijf. Zoekt u een baan in de techniek? Laat het ons weten, dan gaan wij actief voor u op zoek. Door ons grote netwerk binnen de technische sector (door heel Nederland) is het voor ons gemakkelijker om een sterke match tussen kandidaat en bedrijf te realiseren.

 

Scholing in techniek

Om u een geschikte baan aan te bieden moeten we u goed kennen. Daarom leren we u graag kennen aan de hand van een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen we uw competenties, vaardigheden, passie en ambitie bespreken. Indien we een match vinden en we u graag koppelen aan een bedrijf, maar het ontbreekt nog aan enkele vaardigheden? Dan is het mogelijk om via MVO Solutions de benodigde scholing te ontvangen. Zo wordt het voor u gemakkelijker om te integreren binnen een bedrijf, aangezien u de benodigde scholing via ons krijgt.

Welke banen kunnen we u bieden?

Indien u zich aanmeldt bij MVO Solutions ontdekt u ons brede assortiment. Wij vullen vacatures voor alle banen in de techniek. Denk aan timmerlieden, loodgieters, bouwvakkers, metselaars, technici, elektricien, etc. Indien u twijfelt of dat wij een vacature voor u hebben, neem gerust contact op. Wilt u in een bepaalde locatie werken? Geef dat aan, dan zorgen wij voor een baan binnen uw zoekgebied.

Door u aan te melden bij MVO Solutions gaan wij actief voor u aan de slag om een perfecte match te vinden bij een geschikt bedrijf. Wij kijken verder dan beperkingen en denken in oplossingen.

NEEM CONTACT OP!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en u wilt gebruik maken van ons netwerk binnen de technieksector? Wij helpen u graag! neem contact met ons op via onze contactpagina of bel naar 024 7640756. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Bekijk onze vacatures hier

Vacature: Zelfstandig werkende Installatiemonteur

Vacature: Zelfstandig werkende elektromonteur

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer