Transport & Logistiek

Personeel voor de transsport & logistiek sector

Bent u op zoek naar een baan in de transport sector? MVO Solutions is gespecialiseerd in het faciliteren tussen vraag en aanbod. Wij zorgen voor een passende match tussen werknemer en werkgever, waardoor de kans op een duurzame arbeidsrelatie optimaal is.

Werknemer en op zoek naar een baan?

Bent u werkzaam in de transport sector en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook hiervoor biedt MVO Solutions de oplossing. Door ons grote netwerk van werkgevers wordt de kans op een nieuwe baan alsmaar groter. Doordat werkgevers vaak al van ten voren bij ons bekend zijn kunnen wij direct een passende vacature aanbieden. Hierdoor hoeft u niet het internet af te zoeken naar een passende baan, deze zorg nemen wij voor u uit handen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, voor zowel werkgever als werknemer?Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel naar 024 7640756. Wij gaan graag met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze vacatures

Vacature: Heftruckchauffeur

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer