Een kans voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt

Werkzoekende

Info werkzoekende

U zoekt werk?

MVO Solutions vergroot de kans op succes!

Iedereen is uniek. Dat is ons uitgangspunt. MVO Solutions ondersteunt u heel persoonlijk en enthousiast bij het vinden van een passende baan.

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

MVO Solutions ondersteunt u in uw persoonlijke ontwikkeling. Ontbrekende competenties in relatie tot een vacature, worden door ons in kaart gebracht en, indien nodig, wordt er een ontwikkelingsplan opgesteld. Samen met u bepalen wij het door u te doorlopen traject om de benodigde vaardigheden voor een baan eigen te maken. Hierbij worden o.a. opleidingen, trainingen, cursussen en coaching on-the-job ingezet. Het creëren van een win-win situatie is hierbij altijd ons uitgangspunt.

Aan de slag!
Onze specialisten zorgen ervoor dat u aan de slag kunt. Niet denkend in hokjes, maar meedenkend in kansen en mogelijkheden voor u als individu. Hebt u door lichamelijke of geestelijke beperkingen moeite met vinden van werk, maar wilt u wel graag aan de slag? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Scholing

Hier volgt nog tekst

Voorbeelden opleidingstrajecten

Hier volgt nog tekst

Over MVO Solutions

Inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij bedrijven vraagt om maatwerk en degelijke kennis van wet- en regelgeving. Het MVO Solutionsteam combineert de noodzakelijke sociale vaardigheid met up-to-date vakkundigheid. Dit schept de voorwaarden voor succesvol sociaal ondernemerschap.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van social return in uw bedrijf te bespreken.

meer informatie