Zorg

Vakbekwaam personeel voor Zorg en Welzijn

MVO Solutions is gespecialiseerd in het uit handen nemen van personeelsvraagstukken, zo ook in de medische sector. In deze sector, waarin het doorgaans lastig is om voldoende bekwaam personeel te vinden biedt MVO Solutions de uitkomst. Door middel van een bekwame en betrouwbare bemiddeling tussen werkgever en werknemer zorgen wij ervoor dat u de juiste match vindt.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Zorg en Welzijn branche, maar vindt u het lastig om een passende baan te vinden? MVO Solutions biedt hier de helpende hand. Door de directe contacten met potentiële werkgevers wordt de kans op een nieuwe baan en een passende match direct groter. Het aanbieden van passende banen waardoor de kans op een langdurige arbeidsrelatie toeneemt staat bij ons hoog in het vaandel.

Kom in contact

Wilt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in de Zorg en Welzijn? Of heeft u moeite met het vinden van een baan in deze sector? Wij helpen u graag verder! Neem contact op via onze contactpagina of bel naar 024 7640756dan nemen we samen de mogelijkheden door.

Bekijk hier onze vacatures

Vacature: Helpende

Vacature: Verzorgende ig

Vacature: Verpleegkundige

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer