uitzendondernemer van het jaar

Vacature: Verzorgende ig

Duur opdracht
6 maanden

Functie-omschrijving

Huiselijkheid en gezelligheid, jij biedt het. Ben jij proactief, cliëntgericht en nieuwsgierig naar vernieuwingen, nieuwe zorgtechnologie en naar mogelijkheden voor digitalisering? Kun je moeiteloos meeschakelen in de wisselende belevingswereld van je cliënten? Sta je klaar voor je collega’s? Want je begrijpt dat je de beste zorg niet alleen kunt verlenen… Dan zoeken we jou! Als verzorgende IG of medewerker maatschappelijke zorg zet jij je in om professionele en persoonlijke zorg op maat te verlenen. Je stemt met je cliënten af wat ze willen. Je denkt in kansen en mogelijkheden, je bent een teamplayer en jij wilt op de hoogte zijn van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden verbeteren. Je hebt een afgeronde mbo opleiding richting verzorgende IG of medewerker maatschappelijke zorg niveau 4. Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal goed in woord en geschrift. Ben je nog niet voldoende gekwalificeerd? Ook dan zijn er mogelijkheden door middel van studie- en opleidingen.

Functie-eisen

-Opleiding Verzorgende ig
-In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer
-Enige jaren ervaring in de zorg of welzijn is een pre

Wij vragen

Gemotiveerde mensen
Geen 9-5 mentaliteit
Beheersing van de Nederlandse taal
Teamspeler
Goede contactuele eigenschappen

Wat wij bieden
Salaris conform CAO VVT
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Vul onderstaande gegevens in en solliciteer naar de functie:

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer