Banen voor jongeren Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

MVO Solutions is dé specialist die u inschakelt tijdens de zoektocht naar banen voor jongeren in de regio Nijmegen. Wij ondernemen vanuit de visie dat iedereen uniek is en over persoonlijke talenten beschikt. Door uw talenten, drijfveren en ambities in kaart te brengen, maken we de mens achter het cv zichtbaar en vinden we een passende baan. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Banen voor jongeren uit de regio Nijmegen in verschillende sectoren

MVO Solutions biedt begeleiding aan voor jongeren uit de regio Nijmegen in de zoektocht naar geschikte banen. U kunt via ons aan de slag als professional in verschillende sectoren, namelijk de transport en logistiek, bouw, zorg en techniek. We begeleiden u daarbij gedurende het gehele traject, waarbij we ons richten op uw persoonlijke ontwikkeling. Zo brengen we samen de benodigde vaardigheden voor een baan of leerwerktraject in kaart. Daarbij kunnen we verschillende opleidingen, trainingen of cursussen inzetten. Met dit persoonlijke ontwikkelingsplan staat u straks sterk in uw schoenen als werknemer in uw sector.

Meld uzelf aan of neem contact met ons op voor informatie

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan? Wij ook niet! Met veel enthousiasme zetten we ons in voor jongeren uit de regio Nijmegen om in het aanbod aan banen de perfecte match te vinden. Meld uzelf aan via het aanmeldformulier en we nemen snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 024 764 07 56 of stuur een e-mail naar info@mvosolutions.nl.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer