i uitzendondernemer van het jaar

Banen voor jongeren Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

MVO Solutions is dé specialist die u inschakelt tijdens uw zoektocht naar banen voor jongeren in de regio Nijmegen. Wij ondernemen vanuit de visie dat iedereen uniek is en over persoonlijke talenten beschikt. Door uw talenten, drijfveren en ambities in kaart te brengen, maken we de mens achter het cv zichtbaar en vinden we die passende baan voor u. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van banen voor jongeren in en rondom Nijmegen.

Banen voor jongeren uit de regio Nijmegen in verschillende sectoren

MVO Solutions biedt begeleiding aan voor jongeren uit de regio Nijmegen in hun zoektocht naar geschikte banen. U kunt via ons aan de slag als professional in verschillende sectoren, zoals de transport en logistiek, bouw, zorg en techniek. We begeleiden u gedurende het gehele traject, waarbij we ons richten op uw persoonlijke ontwikkeling. Samen brengen we de benodigde vaardigheden voor een baan of leerwerktraject in Nijmegen in kaart. Daarbij is het mogelijk om verschillende opleidingen, trainingen of cursussen te volgen. Dankzij dit persoonlijke ontwikkelingsplan staan alle jongeren in Nijmegen sterk in hun schoenen bij het zoeken van nieuwe banen in verschillende sectoren.

Meld uzelf aan of neem contact met ons op voor meer informatie

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan? Wij ook niet! Met veel enthousiasme zetten we ons in voor jongeren uit de regio Nijmegen om de perfecte banen te vinden uit de verschillende vacatures. Meld uzelf aan via het aanmeldformulier en we nemen snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 024 764 07 56 of stuur een e-mail naar info@mvosolutions.nl.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer