Ik zoek werk

Bent u op het punt aangekomen dat u denkt; ik zoek werk, dan helpt MVO Solutions u met het vinden van een geschikte match tussen beschikbare vacatures in de regio Nijmegen. Wij zijn altijd op zoek naar de mens achter het cv. Welke doelen, drijfveren en talenten heeft u? Door deze in kaart te brengen, vinden we tussen alle vacatures die openstaan in de regio Nijmegen snel een match – waardoor u binnenkort ‘Ik heb werk’ in plaats van ‘Ik zoek werk’ zegt!

Wij vinden de perfecte match tussen alle beschikbare vacatures in de regio Nijmegen

Ieder mens is uniek en heeft eigen talenten. Daarom geloven wij dat er voor iedereen een passende baan is, ongeacht bepaalde beperkingen. Wij helpen u met het vinden van een perfecte match tussen u en alle beschikbare vacatures in de regio Nijmegen, of dit nu om banen voor jongeren, leerwerktrajecten of banen gerelateerd aan Social Return on Investment gaat. We gaan uitgebreid met u in gesprek en achterhalen uw doelen en ambities. Zijn er bepaalde vaardigheden waar u momenteel nog niet over beschikt? Dan heeft u de mogelijkheid tot bijscholing, bijvoorbeeld door middel van trainingen of cursussen. Waar u dus begint met de gedachte ‘Ik zoek werk’, ontwikkelt u zich uiteindelijk door tot een bekwame medewerker bij een werkgever in de regio Nijmegen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zodra u denkt ‘Ik zoek werk’, schakelt u MVO Solutions uit Nijmegen in. Wij vinden de juiste match tussen u en het aanbod vacatures in de regio Nijmegen, in de sectoren transport en logistiek, bouw, zorg en techniek. Meld uzelf eenvoudig aan via het aanmeldformulier en we nemen snel contact met u op. Heeft u vragen? Bel ons op 024 764 07 56 of stuur een e-mail naar info@mvosolutions.nl.

Bekijk hier onze vacatures

Vacature: Montagemedewerker

Vacature: Zelfstandig werkende Installatiemonteur

Vacature: Timmerman Renovatie en Onderhoud

Vacature: Bouwvakhulp

Vacature: Zelfstandig werkende elektromonteur

Vacature: Timmerman Allround

Vacature: Helpende

Vacature: Verzorgende ig

Vacature: Verpleegkundige

Vacature: Heftruckchauffeur

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

MVO Solutions

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer