i uitzendondernemer van het jaar

Leerwerktraject bouw Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

Als u een leerwerktraject in de bouw wilt volgen, schakelt u MVO Solutions uit Nijmegen in voor het vinden van een geschikte match tussen u en werkgever. Wij stellen de mens achter de kandidaat centraal. Dat wil zeggen dat wij uw persoonlijke doelen, talenten en ambities in kaart brengen, waarna we op zoek gaan naar een werkgever die hierbij past. Daarbij is het ons doel om een langdurige arbeidsrelatie tot stand te brengen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een leerwerktraject in de bouw volgen in de regio Nijmegen

MVO Solutions is ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft, ongeacht bepaalde beperkingen. Liggen uw talenten in de bouwsector? Dan kan een leerwerktraject in de bouw, bijvoorbeeld in de regio Nijmegen, een mooie uitdaging voor u zijn. Tijdens een leerwerktraject leert u de kneepjes van het vak en heeft u, aan het eind van het leertraject, zicht op een baan in de bouwsector. Of u nu aan de start staat van uw loopbaan of een nieuwe weg in wilt slaan: wij vinden een werkgever die bij u past.

Volop carrièremogelijkheden

U kunt via MVO Solutions in diverse sectoren aan de slag gaan. Naast een leerwerktraject in de bouw in de regio Nijmegen, heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een traject te volgen in de:

Lees ook eens de ervaringen van andere kandidaten die via ons een leerwerktraject hebben gevolgd.

Meld uzelf aan via het aanvraagformulier

Wij zijn de uitzendondernemer die voor u door het vuur gaat. Wilt u een leerwerktraject volgen in de bouw in de regio Nijmegen? Meld uzelf dan aan via het aanmeldformulier. Als u vragen heeft, staan wij graag voor u klaar via 024 764 07 56 of info@mvosolutions.nl.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer