i uitzendondernemer van het jaar

Leerwerktraject techniek Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

Als u een leerwerktraject in de techniek wilt volgen, zoekt MVO Solutions uit Nijmegen een geschikte match tussen u en een werkgever. In ons ruime netwerk vinden we altijd een werkgever die past bij uw talenten, doelen en ambities. Door een leerwerktraject in de techniek te volgen, bijvoorbeeld in de regio Nijmegen, maakt u een professionele en persoonlijke groei door waar u de rest van uw carrière van profiteert.

Een goede start van uw carrière met een leerwerktraject techniek in regio Nijmegen

De techniek ontwikkelt continu door. Dit maakt het altijd een interessante sector om in te werken. Door een leerwerktraject in de techniek te volgen, bijvoorbeeld in de regio Nijmegen, leert u het technische vak van een leermeester. Na afloop van het eerste deel van het traject, het opleidingsgedeelte, is er de mogelijkheid om (bij geschiktheid) een contract aangeboden te krijgen bij een werkgever. MVO Solutions helpt u hierbij de geschikte match te vinden. Met een leerwerktraject heeft u een goede start van uw carrière in de techniek.

Neem nu contact met ons op

Ons uitgangspunt is dat iedereen uniek is. Met die gedachte ondersteunen we u, op persoonlijke en enthousiaste wijze, in de zoektocht naar een leerwerktraject in de techniek in de regio Nijmegen. Met onze hulp vindt u dan ook altijd een leerwerktraject dat bij u past. Meld u aan via het aanmeldformulier of neem contact met ons op via 024 764 07 56 of info@mvosolutions.nl. Ontdek ook wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft een leerwerktraject in de zorg, de transport en logistiek en de bouw.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer