i uitzendondernemer van het jaar

Leerwerktraject transport Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

MVO Solutions helpt u met het vinden van een geschikt leerwerktraject in de sector transport en logistiek in de regio Nijmegen. In ons ruime netwerk van werkgevers gaan we op zoek naar een passende match, met als doel een langdurige arbeidsrelatie tot stand te brengen. Door een leerwerktraject in de sector transport en logistiek in de regio Nijmegen te volgen, ontwikkelt u zich op professioneel én persoonlijk vlak. Een ontwikkeling waar u de rest van uw carrière van profiteert.

Zicht op de toekomst met een leerwerktraject transport en logistiek in regio Nijmegen

In de transport en logistiek is altijd werk te vinden; zeker als u een leerwerktraject volgt via uitzendondernemer MVO Solutions uit Nijmegen. Hiermee leert u in een aantal maanden de kneepjes van het vak van een leermeester, waarna u (bij geschiktheid) een contract aangeboden kunt krijgen bij een werkgever. Hoe vinden wij de geschikte match tussen werkgever en kandidaat? Wij vinden het belangrijk om de mens achter de kandidaat centraal te stellen. Wat zijn uw talenten, doelen en ambities en aan welke vaardigheden wilt u werken? Door dit in kaart te brengen, vinden we in ons netwerk een werkgever die bij u past. Zo volgt u binnenkort een passend leerwerktraject wat u zelfvertrouwen en zicht op de toekomst biedt.

Meld uzelf aan of vraag om meer informatie

Als u op zoek bent naar een passend leerwerktraject in de logistiek en transport in de regio Nijmegen, gaat MVO Solutions voor u door het vuur. Vul direct het aanmeldformulier in en maak binnenkort al kennis met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 024 764 07 56 of een e-mail te sturen naar info@mvosolutions.nl.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer