i uitzendondernemer van het jaar

Leerwerktraject zorg Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

Wilt u een leerwerktraject in de zorg volgen in de regio Nijmegen? MVO Solutions beschikt over een breed netwerk aan instellingen in de regio Nijmegen en daarbuiten, waar u een leerwerktraject in de zorg kunt volgen. Door uw persoonlijke talenten, doelen en ambities in kaart te brengen, vinden we een geschikte match. Daarbij gaan we altijd voor de kans op een baan met een langdurige arbeidsrelatie.

Ontwikkel uzelf tot professional tijdens een leerwerktraject in de zorg in regio Nijmegen

Heeft de sector Zorg en Welzijn u altijd al getrokken? Door via MVO Solutions een leerwerktraject in de zorg te volgen in de regio Nijmegen, leert en werkt u tegelijkertijd. In het eerste deel van het traject volgt u de opleiding, waarna u bij geschiktheid een contract kunt krijgen bij een werkgever in de regio. Hierdoor ontwikkelt u zich op professioneel en persoonlijk vlak tot de zorgprofessional die u wilt zijn.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

MVO Solutions is een uitzendondernemer die adviseert en detacheert, en dat op een sociale en maatschappelijk verantwoordelijke manier. Wilt u middels een leerwerktraject aan de slag in de zorg in de regio Nijmegen? Wij helpen u graag! Vul het aanmeldformulier in of neem contact met ons op via 024 764 07 56 of via info@mvosolutions.nl. Ontdek ook wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft leertrajecten in andere sectoren, zoals de bouw, de transport en logistiek en de techniek.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer