i uitzendondernemer van het jaar

Leerwerktrajecten

Als u op zoek bent naar een leerwerktraject dat bij uw doelen en ambities past, helpt MVO Solutions in Nijmegen u graag. Tijdens een leerwerktraject wordt u opgeleid, terwijl u voor een bedrijf aan de slag gaat binnen een bepaalde sector in de regio Nijmegen. Wij helpen u het beste in uzelf naar boven te halen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een leerwerktraject in de regio Nijmegen dat bij u past

Geen mens is hetzelfde. Sterker nog, ieder mens is uniek en heeft persoonlijke talenten, doelen en ambities. Bij MVO Solutions geloven we dan ook dat iedereen sterke kwaliteiten heeft, ongeacht eventuele beperkingen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat er voor iedereen een leerwerktraject in de regio Nijmegen te vinden is dat bij de persoon past. Wij hebben een divers aanbod aan leerwerktrajecten beschikbaar in diverse sectoren, namelijk:

De duur van een leerwerktraject, in de regio Nijmegen of elders in het land, verschilt per traject. Onder begeleiding van een leermeester leert u de kneepjes van het vak binnen uw sector. Na het opleidingsgedeelte kunt u (bij geschiktheid) een contract aangeboden krijgen bij MVO Solutions, waarna u gedetacheerd kunt worden bij een werkgever in de regio. Lees ook eens de ervaringen van eerdere kandidaten om een indruk te krijgen van wat u ongeveer kunt verwachten.

Vraag direct meer informatie aan

Door een leerwerktraject in regio Nijmegen te volgen, leert u continu bij en wordt u steeds beter in uw vak. Ook op persoonlijk vlak blijft u zo groeien. Een leerwerktraject is dan ook een perfect traject om u zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Met plezier en enthousiasme helpen wij u een geschikt leerwerktraject te vinden in de regio Nijmegen. Meld uzelf direct aan via het aanmeldformulier of vraag meer informatie aan via 024 764 07 56 of via info@mvosolutions.nl.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer