uitzendondernemer van het jaar

Onze Visie

Wij stellen zonder meer de mens achter de kandidaat centraal. Daarom gaan we met kandidaten in gesprek over hun intrisieke drijfveren. Op deze manier zijn wij in staat eventuele blokkades inzichtelijk te krijgen en weg te nemen. Daar geloven wij in en daar ligt onze kracht. Wanneer mensen eenmaal teruggekeerd zijn op de arbeidsmarkt, krijgen zij meer waardering en zelfrespect. Niet alleen orde, regelmaat en prestatie dragen hier zichtbaar aan bij ook het sociale netwerk en de maatschappelijke verantwoordelijkheid worden hiermee vergroot. Een win-win situatie voor ieder arbeidskracht en aannemend bedrijf. Dit zijn onze drijfveren om voor iedere kandidaat weer door het vuur te gaan.

Onze Kernwaarden:

De kernwaarden van onze bedrijfscultuur, ons ethisch kompas, is herkenbaar in onze handelswijze en waar wij voor staan.

• Betrouwbaar: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

• Daadkracht: snelheid van handelen.

• Deskundig: Onze jarenlange ervaring in alle P&O vraagstukken, SROI en MVO Ondernemen.

• Klantgericht en betrokken: de wensen van onze werkgevers zijn richtinggevend voor onze dienstverlening. Wij stellen in onze werving van kandidaten de mens centraal.

MVO Solutions

Ik zoek werk

Zoekt u passend werk?
Bij MVO Solutions denken wij in kansen en mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat ieder mens talenten heeft en daar zoeken wij een passende baan bij. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met u, maken wij de mens achter de CV zichtbaar. Om u succesvol aan werk te helpen is het belangrijk te weten wat uw drijfveren, ambities en talenten zijn.

MVO Solutions

Ik zoek personeel

MVO Solutions neemt u de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. De Participatiewet en ‘Social Return on Investment (SROI)’ bieden mogelijkheden voor ondernemers om sociaal en duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Wij helpen u dit succesvol te realiseren.

null

Informatie voor overheid

MVO Solutions werkt in opdracht van aanbestedende gemeenten, diensten en bedrijven. Wij verbinden leveranciers aan de sociale doelstellingen van de gemeenten, o.a. door social return. De behoeften en mogelijkheden van werkgevers zijn leidend: een vraaggerichte aanpak.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer