i uitzendondernemer van het jaar

Social Return banen Nijmegen

Begeleiden van het gehele traject

De mens staat centraal in het proces

MVO Solutions is ervaren in detachering op basis van Social Return on Investment, zowel op het gebied van leerwerktrajecten als volwaardige banen in de regio Nijmegen. Social Return on Investment, ook wel SROI genoemd, is een uitwerking van de participatiewet. Het maakt het mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te gaan bij bedrijven die hierin investeren. MVO Solutions zet zich in dit geval in om een geschikte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden.

Een geschikte match vinden tussen u en het aanbod social return banen in Nijmegen

Wij geloven dat iedereen over unieke talenten, doelen en ambities beschikt, en dat er daarom voor iedereen een geschikte baan te vinden is. Ook op het gebied van Social Return on Investment zetten wij ons vol overgave in om matches te vinden tussen kandidaten en bedrijven. Hoe we dat doen? We gaan uitgebreid met u gesprek, om zo die unieke drijfveren, talenten en ambities te achterhalen. Als deze in kaart zijn gebracht, bekijken we in het aanbod vacatures naar geschikte social return banen voor u in de regio Nijmegen. Dat kan een voltallige baan, maar ook een leerwerktraject zijn. Dit hangt af van wat het beste bij u past.

Detachering voor werkgevers

Ook voor werkgevers die social return banen in de omgeving van Nijmegen willen aanbieden, gaan wij als detacheerder graag aan de slag. Wij verzorgen het complete SROI-traject van begin tot eind voor u. Daar komen nog meer voordelen bij. Zo creëert u, dankzij diversiteit, een sociaal werkklimaat én nieuwe inzichten. Bovendien heeft u altijd de beschikking over tijdelijk en flexibel personeel.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Of u nu als werknemer op zoek bent naar social return banen in de omgeving van Nijmegen of u wilt als werkgever een detacheerder inschakelen die u in dit traject bijstaat: MVO Solutions staat voor u klaar. Meld uzelf aan via het aanmeldformulier of vraag meer informatie aan via 024 764 07 56 of info@mvosolutions.nl.

null

Transport & Logistiek

null

Techniek

null

Bouw

null

Zorg

null

Reïntegratie

Onze projecten

null

SROI GOED GEBORGD BIJ GEBR. VAN KESSEL

Ontzorging, fijne samenwerking en kennis van zaken. Enkele zaken die MVO Solutions kenmerken volgens Richard de Ligt, projectleider bij Gebr. Van Kessel.

null

PETERS INSTALLATIETECHNIEK SPEELT MET MVO KORT OP DE BAL

Vanaf het eerste uur werken ze samen: MVO Solutions en Peters Installatietechniek. Niet zo vreemd als je beiden in hetzelfde pand zit.

null

BANEN REALISEREN VOOR JONGEREN IN GEMEENTE NIJMEGEN

Vele bureaus beloven het, maar MVO maakt het waar: mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, motiveren én begeleiden naar een passende, serieuze baan.

null

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK

SpoeltmanBouw bouwt, verbouwt en renoveert voor de particuliere en zakelijke markt.

PSO

Hoe hoog komt u op Presentatieladder Socialer Ondernemen?

Lees meer

MVO

Word ook een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer

Lees meer

SROI

Alles wat u wilt weten over Social Return on Investment?

Lees meer

Reïntegratie

Wat als uw bedrijf te maken krijgt met veranderingen

Lees meer